FAQ - LIVRARE

 

Care este comanda minima?

Comanda minima este de 30 RON, valoarea cosului de cumparaturi.

Pot vedea suma finala de plata inainte de lansarea comenzii?

Da. Inainte de finalizarea tranzactiei aveti posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente. Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA.    

Cum sunt calculate taxele de expeditie prin Posta Romana?

Taxele de expeditie sunt calculate in functie de tariful de expeditie / kg, valoarea sumei asigurate, valoarea sumei de rambursat.

Pot modifica o comanda?

Modificarile pot fi facute inainte de lansarea comenzii. Puteti face modificari in ceea ce priveste cantitatea, adresa de livrare sau alte optiuni anterioare. 

Cum modific o comanda trimisa?

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda dumneavoastra initiala si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Pot sa fac o comanda telefonica?

Nu.

In cat timp mi se confirma comanda?

Un mail de confirmare a primirii comenzii va fi trimis automat catre casuta dumneavoastra de email. RASPUNDETI acestui email, pentru a verifica autenticitatea adresei de email si pentru confirmarea comenzii.

Care sunt modalitatile de plata?

Plata poate fi efectuata prin ramburs Posta Romana (ori firma de curierat, la cerere) sau prin transfer bancar. Pentru persoanele juridice se accepta si plata prin Ordin de Plata sau virament bancar.

In cat timp este expediata o comanda?

O comanda valida este expediata in maxim 72h. Procesarea comenzilor prim­ite in zilele de sarbatoare va incepe in prima zi lucratoare. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular, completate corect. IMPORTANT: in cazul platii prin transfer bancar, comanda va fi expediata in momentul confirmarii platii in extrasul de cont sau la primirea pe mail a copiei dupa OP.

Care este termenul de livrare?

Pentru produsele existente in stoc, in functie de transportator, termenul de livrare poate fi cuprins intre 2-7 zile pentru expedierile cu Posta Romana si 1-3 zile pentru expedierile prin curier.
Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.
Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Se fac livrari catre Casute Postale?

Da.

Care sunt optiunile pentru livrarea in afara localitatilor acoperite de firma de curierat?

Pentru livrarile in afara localitatilor acoperite de firma de curierat, destinatarul poate opta pentru:
                        1.  livrarea la domiciliu, cu plata catre curier a unui tarif de 0.9 lei/km dus-intors. 
                        2.  ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat. 

Care sunt conditiile de returnare a unui produs?

- produsul se va returna in ambalajul original;

- in cazul in care a fost folosit, produsul poate fi returnat daca nu este deteriorat si nu prezinta urme vizibile de utilizare;

- odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de MargeleNaturale.ro.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra, iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 30 de zile de la retur. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea Termeni si conditii.