Margele Naturale s-a nascut din dragoste pentru natura, din dorinta de a o avea mereu aproape ca inspiratie si ca memento al faptului ca: "natura nu este un loc pe care il vizitam, ea este acasa." (Gary Snyder)

Dupa indelungi cautari, dupa gandiri si razgandiri, dupa pauze si reluari ne-am oprit la aceste minunatii care nu au mai avut nevoie de argumente pro, ci si-au croit imediat drum spre inimile noastre: margele din lemn exotic, seminte de palmier, nuca de cocos si pandantive din nuca de cocos. Ne simteam ca si cum am fi dat peste vreo comoara: toate ideile, simtirile, imaginatiile, proiectiile noastre despre margelele pe care am vrea "sa le dam lumii" erau inglobate in aceste margele. Culorile naturale, formele, textura ne faceau sa nu mai contenim cu minunatul.

Asa ca ne-am luat inima-n dinti si am creat si acest site, convinsi fiind ca avem ceva valoros de impartasit cu toti creatorii si iubitorii de frumos. Accentul nostru este pe margele naturale, nevopsite, doar slefuite si lacuite. Pe viitor va vom bucura si cu margele din scoica, os, corn si rasina. Asadar, haideti, nu mai pierdeti timp pretios cu cititul, dati paginile si alegeti ce vi se potriveste, incepeti sa visati la colierele, cerceii, bratarile si alte accesorii, care realizate din aceste margele, vor pulsa viata, ducand mai departe mesajele de iubire ale naturii.

Citandu-l pe Khalil Gibran: "Amintiti-va ca pamantul e incantat sa va simta picioarele goale, iar vanturile tanjesc sa se joace cu parul vostru" si, am adauga noi, aceste margele asteapta sa devina lucrari minunate in mainile voastre!